D&M  HAAGS GEDISTILLEERD  

D&M Haags gedistilleerd is een speciaal voor ons gemaakt Haags distillaat.

Samen met de distilleerder hebben een verfijnde en geraffineerde smaak weten te creëren.

de smaken lopen uiteen van een scherpe zoete tot een ronde warme afdronk.

al onze flessen zijn genummerd en gesigneerd, zodat elke fles uniek is.

D&M Single Malt Whisky

€ 37,50  per fles

Onze whisky is gemaakt van 100% gemoute gerst. Door het gebruik van een klassieke koperen whisky ketel is deze whisky zeer smaakvol en de rijping op Europees eikenhouten vaten voegt een ronde toets toe van karamel, vanille en geschroeid hout.

D&M Dry Gin

€ 37,50  per fles

Onze gin is gemaakt van 100% graandistillaat. Na het trekken met kruiden is de gin nogmaals gestookt om een heldere kleur te krijgen. Kruiden die zijn gebruikt zijn jeneverbessen, citroenschil, korianderzaad, iriswortel, engelwortel, zoethout en piment. De gin is uitgesproken en zacht van smaak, met een kruidige afdronk.

 D&M Graan Vodka 

€ 29,-  per fles

Onze vodka is gemaakt van 100% gerst, die na vergisting in een kolom ketel tot bijna neutraal is gestookt. Door het gebruik van slechts 1 graansoort is deze vodka makkelijk te herkennen, zacht en granig van smaak.

D&M Limoncello 

€ 29,-  per fles

Biologische citroenschillen die hebben getrokken in citroendistillaat van dezelfde citroenen uit Italië. Na het trekken in de alcohol is Haags water en rietsuiker toegevoegd. Door de hoge concentratie aan schillen heeft deze limoncello een prikkelende en frisse fruitige smaak met een bite.​

D&M Dark Rum 

€ 37,50  per fles

Onze rum is gestookt van biologische Molasse uit Zuid-Amerika, die twee weken wilde en deels gecontroleerde vergisting heeft ondergaan. Dit resulteert in smaken van tropisch fruit en levendige tonen van specerijen. Door de rijping op Europees eiken vaten is de smaak van de rum vol, rond en zacht met toetsen van kokos en Butter scotch.